Lente Vivus

Boek nu de Lente Vivus in de regio Zakynthos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Lente Vivus Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Marathias en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Lente Vivus

Vind je luxe, rust en privacy ook zo belangrijk als je op vakantie gaat? Reis dan af naar Lente Vivus op Zakynthos. Mijn nieuwste ontdekking ligt in het gemoedelijke dorp Marathias en vinkt alle checkboxen aan. Daarnaast heeft dit bijzondere adresje ook nog een privézwembad bij jouw villa en het allermooiste uitzicht dat je je kunt wensen….

Overnachten doe je hier in splinternieuwe villa’s die eruitzien om door een ringetje te halen. In het interieur is er veel gebruik gemaakt van neutrale kleuren en materialen waardoor de focus komt te liggen op het adembenemende uitzicht. Daar kun je je ogen niet vanaf houden. De kristalblauwe Ionische zee en de zonnestralen die als diamanten op het water dansen, zijn gewoon magnetiserend. En weet je wat helemaal fijn is? Achter die kamerhoge raampartijen ligt een zwembad en een buitenterras. He-le-maal voor jou alleen. Oftewel, luxe, rust en privacy. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Marathias
  • Omgeving: afstand tot strand circa 200 meter (kiezelstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Lente Vivus
Lente Vivus

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart