Levant Hotel

Boek nu de Levant Hotel in de regio Corfu voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Levant Hotel Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Pelekas en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Levant Hotel

Mijn vriend George weet me iedere keer te verrassen als hij me meeneemt naar de leukste plekjes op het eiland Corfu. Eén daarvan is de ‘Keizers Troon’. Een uitzichtpunt vernoemd naar Keizer Wilhelm II. Hij vindt dit de mooiste plek op aarde, en geloof me, George heeft wel wat van de wereld gezien!

Na een forse wandeling gaan George en ik vlakbij deze bijzondere plek even wat drinken bij een hotel. Ik ben meteen onder de indruk: niet alleen heb je hier vrijwel hetzelfde uitzicht als bij de Keizers Troon, het is ook nog een op en top romantisch stekje midden in de natuur.

George kende de eigenaar en zodoende kreeg ik de kans om eens rustig rond te kijken in dit kleine paradijsje. Overal dezelfde gemoedelijke en rustgevende sfeer. In de kamers, in het restaurant… Maar het mooiste moest nog komen. Genietend van een heerlijk glaasje wijn op een ligstoel bij het zwembad maakte het voor mij compleet. Zelden heb ik zo’n schitterende zonsondergang gezien…

  • Accommodatie: Hotel
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Pelekas
  • Omgeving: afstand tot strand circa 3 kilometer

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Levant Hotel
Levant Hotel

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart