Lindia Athena Luxury Villas

Boek nu de Lindia Athena Luxury Villas in de regio Rhodos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Lindia Athena Luxury Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Lindos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Lindia Athena Luxury Villas

Soms zijn er adresjes die al mijn verwachtingen overtreffen. Als ik aan kom bij Lindia Athena Luxury Villas  ben ik sprakeloos. Wat een droomplek! Nadat ik mijn auto geparkeerd heb, brengt eigenaar Giorgos me naar mijn villa. Wauw… Dat uitzicht! Het blauw van mijn privézwembad loopt prachtig over in het blauw van de zee. Een paar seconden lang staar ik dromerig voor me uit. “Geniet van het uitzicht Eliza!” lacht Giorgos. “Als ik iets voor je kan betekenen, hoor ik het graag!”. Als ik me om draai, vang ik een glimp op van de binnenkant van de villa, die me net zo versteld doet staan als de rest. Ik moet even bijkomen van de gedachte dat al deze luxe helemaal van mij is de komende dagen. Ik neem me voor om morgen één van de leuke plaatsjes in de buurt te bezoeken, maar eerst ga ik nog even genieten van de rust in mijn eigen paleisje. Een ding is zeker, deze plek vergeet ik nooit meer!

 • Accommodatie: Villa
 • Aantal sterren: 5 sterren
 • Plaats: Lindos
 • Omgeving: afstand tot strand circa 400 meter (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Lindia Athena Luxury Villas
Lindia Athena Luxury Villas
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart