Liokrina Villas

Boek nu de Liokrina Villas in de regio Peloponnesos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Liokrina Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Koroni en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Liokrina Villas

Terwijl ik een slok wijn neem, besef ik op wat voor bijzonder plekje ik deze keer ben beland. Zittend in het zonnetje op het terras naast mijn villa kijk ik dromerig om me heen. Het zwembad, de luxe villa, het uitzicht over de zee: alles is perfect! Ik besluit mijn wijn nog eens bij te schenken en loop mijn villa binnen. Weer verbaas ik me over de luxe die hier verstopt zit. Ik vang een glimp op van het bed in de slaapkamer, waarin ik vannacht als een roosje heb geslapen. De ruime keuken met eethoek, sierlijke trap en gezellige woonkamer maken het plaatje compleet.

Als ik weer buiten kom, hoor ik in de verte eigenaresse Vassiliki nieuwe gasten ontvangen zoals alleen een echte Griekse dat kan; je voelt je gelijk thuis. Ik denk terug aan hoe ik die middag, ronddwalend door de straatjes van het plaatsje Koroni, steeds iets nóg mooiers ontdekte. Zoals de indrukwekkende Venetiaanse bouwwerken en het Byzantijnse fort. Ik kan niet wachten om iedereen te vertellen over het bijzondere plekje dat ik nu weer heb ontdekt. Hier ga ik voorlopig nog niet weg!

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Koroni
  • Omgeving: afstand tot strand circa 2 kilometer (zandstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Liokrina Villas
Liokrina Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart