Living Home Suites

Boek nu de Living Home Suites in de regio Parga voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Living Home Suites Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Parga en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Living Home Suites

Terwijl ik relax in de jacuzzi, hoor ik op de achtergrond het geluid van de kabbelende zee. Ik kan geen betere manier bedenken om mijn vakantie in de Living Home Suites af te sluiten…

Je vindt de Living Home Suites in Parga, op het Griekse vasteland. De luxe suites hebben een minimalistisch design, met lichte kleuren en strakke lijnen. Plof neer op de comfortabele bank, of schuif de deur open naar het terras en voel hoe de zeewind door je haren blaast. Eén van de fijnste plekjes om de middag door te brengen, is aan het zwembad. Vanaf je zonnebed heb je namelijk een waanzinnig uitzicht over het Valtos zandstrand met daarachter zeil- en vissersbootjes die hier maar al te graag hun ankers uitgooien. Wandel over de promenade en ontdek de gezellige tavernes, goede restaurants en sfeervolle beachbars of duik het pittoreske centrum in. Parga staat bekend om de fotogenieke straatjes met kleurrijke huizen waar je eindeloos doorheen kunt slenteren. Na zo’n dagje op pad te zijn geweest, is het heerlijk thuiskomen in je eigen suite. Wat dacht je ervan om nog even na te praten in de hottub? Het is tenslotte vakantie!

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 5 sterren
  • Plaats: Parga
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1 kilometer

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Living Home Suites
Living Home Suites

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo