Lux View Suites

Boek nu de Lux View Suites in de regio Karpathos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Lux View Suites Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Katodio en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Lux View Suites

Vlakbij het bekende strandje van Kyra Panagia loop ik over een klein Grieks marktje. Er zijn verse producten, lokale specialiteiten en leuke souvenirs zo ver als het oog reikt. Deze week verblijf ik bij Lux View Suites. Een bijzonder plekje, al zeg ik het zelf. De Griekse eigenaren Tina en Manolis hebben mij vanochtend hartelijk ontvangen met een mooie fles wijn bij aankomst. Om Tina en Manolis te bedanken heb ik het koppel uitgenodigd om bij mij te komen eten vanavond in mijn moderne suite.

Na het doen van de boodschappen voor één van mijn favoriete Griekse gerechten, geniet ik nog even van het indrukwekkende uitzicht vanaf mijn eigen privézwembad met infinity pool. Een frisse plons en later trek ik me terug in het knusse witte keukentje. De frisse suite is één grote open ruimte, met als blikvanger een witte boog die je naar je slaapkamer brengt.

Nog een klein uurtje, dan komen Tina en Manolis. Het gerecht staat in de oven en ik wacht tot het klaar is op mijn eigen terras. Het is hier heerlijk rustig en kalm. Het meest geniet ik van het adembenemende uitzicht op de azuurblauwe zee. Dit unieke plekje zou ik elke week wel willen bezoeken.

  • Accommodatie: Hotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Katodio
  • Omgeving: afstand tot strand circa 2

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Lux View Suites
Lux View Suites

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart