Mastrogiannis Country Retreat

Boek nu de Mastrogiannis Country Retreat in de regio Corfu voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Mastrogiannis Country Retreat Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Kavadades en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Mastrogiannis Country Retreat

Wachten wordt beloond, dat prentte ik mezelf in toen ik vorig jaar als een stralende ster langs de reusachtige olijfbomen liep op de plek waar Nikos en Maria hun paleisje wilden gaan bouwen. En op deze prachtige zonnige ochtend is het eindelijk zover: Mastrogiannis Country Retreat is klaar!

Niet één tuin, maar groen overal. De grote eeuwenoude olijfbomen staan haast trots naast de vier villa’s. “Kalimera!” Maria loopt me tegemoet met een grote glimlach. De villa’s liggen helemaal vrij en ik wil ze allemaal zien, want Maria kennende gaat er geen detail onopgemerkt voorbij. Ik zie nu al meteen de eerste details: de typisch Griekse stenen bogen met daaronder het bankje in de schaduw, balkonnetjes en de bloemen in bloei.

De villa’s met privézwembad zijn comfortabel en ruim. Zo heeft elke slaapkamer z’n eigen badkamer om maar wat te noemen. Overal vertelt Maria over haar keuzes. Bijvoorbeeld waarom het grote raam op deze manier een schilderij lijkt en hoe ze het eilandgevoel van Corfu per villa in de kleuren en materialen terugbracht.

“Ik kook vanavond voor jullie hoor!” roept ze als ze me achterlaat bij mijn villa. Soms wordt wachten zo enorm beloond dat je er echt even van moet bijkomen.

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Kavadades
  • Omgeving: afstand tot strand circa 3

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Mastrogiannis Country Retreat
Mastrogiannis Country Retreat

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart