Mea Terra & Villa Seven

Boek nu de Mea Terra & Villa Seven in de regio Rhodos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Mea Terra & Villa Seven Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Lahania en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Mea Terra & Villa Seven

Terwijl ik met mijn blote voeten op het strand zit tuur ik om mij heen. De frisse zeelucht waait door mijn haren en het zand voelt aangenaam warm onder mijn voeten. Toen ik werd uitgenodigd om in een van de luxe villa’s van Mea Terra & Villa Seven te verblijven, was ik meteen enthousiast!

Al eerder bezocht ik samen met mijn vrienden de ruime en modern ingerichte villa’s. Ik krijg meteen een glimlach op mijn gezicht als ik terugdenk aan de geweldige vakantie die ik daar heb beleefd. Overdag genoten we van het strand pal aan de villa en s ‘avonds bezochten we verschillende dorpjes. Samen hebben we twee weken lang een onvergetelijke tijd gehad…

Tijdens deze vakantie op Rhodos besloot ik toch om in mijn eentje de rust te ontdekken. En dat is gelukt, hier in de privévilla heb ik alle stilte gevonden die ik nodig had voor een ontspannende reis. Met het strand op loopafstand, een verkoelend privézwembad en laat ik nog maar niet beginnen over het moderne interieur van mijn villa! Ik weet het zeker: de komende dagen leid ik hier een luxe luizenleventje!

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Lahania
  • Omgeving: aan het strand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Mea Terra & Villa Seven
Mea Terra & Villa Seven

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart