Megalithari Villas

Boek nu de Megalithari Villas in de regio Corfu voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Megalithari Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Kavadades en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Megalithari Villas

“Vroeger droomde ik van een prachtige plek voor mijn villa. Vlakbij zee en omgeven door oude olijfbomen. Waar je ’s avonds de krekels hoort en sterren ziet. Waar stilte en rust heersen.” Ik kijk opzij naar Spyros. Hij beschrijft precies het plaatje waar ik nu zit. Hij lacht trots. “En het is me gelukt. Toen ik hier op een dag langsreed, wist ik dat ik hier mijn geluk zou vinden.”

Met een warm gevoel kijk ik naar de Megalithari Villas. Gebouwd met de eeuwenoude stenen hier uit de buurt en afgemaakt met de natuurlijke materialen van het eiland. De inrichting is een combinatie van authentiek Corfu in een modern jasje. Spyros heeft zijn best gedaan om het voor ieder reisgezelschap zo comfortabel mogelijk te maken. Zo hebben de zes luxe villa’s ook een speciaal kinderzwembad en zijn ze ruimer opgezet om families alle ruimte te geven. Maar wat ze allemaal hebben is dat adembenemende uitzicht over de vallei. De zonsondergang die ik hier heb mogen bewonderen is bijna niet in woorden uit te leggen. Het was één van de hoogtepunten van mijn vakantie op Corfu.

Nu zitten we samen bij mijn privézwembad en de sterren fonkelen in de heldere hemel. “Geen droom is te groot, Eliza. Wie droomt die leeft!”

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Kavadades
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1000 meter: circa 2 kilometer (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Megalithari Villas
Megalithari Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo