Monodentri Villas

Boek nu de Monodentri Villas in de regio Lefkas voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Monodentri Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Vassiliki en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Monodentri Villas

Al na een weekje op Lefkas is dit charmante Griekse eiland één van mijn favoriete vakantiebestemmingen geworden. Ik heb idyllische folkloristische bergdorpjes ontdekt, met mijn gezicht in de zon heb ik op de gezellige terrasjes van de hoofdstad Lefkada genoten van Griekse specialiteiten en ademloos heb ik op de woeste klippen gestaan die loodrecht uit de zee opreizen. Maar er is nog zoveel meer te zien! Toch nog maar een weekje blijven dus. En daar heb ik de ideale plek voor gevonden: de villa’s van Monodentri.

Panagiotis Skliros, een echte Griek met een hart van goud, is apetrots op zijn werk. En terrecht, want in een prachtig en groen berglandschap dat gesierd wordt door fruitbomen en olijven, heeft hij een van de fijnste oorden gecreëerd waar ik ooit ben geweest. Na een dag rondtoeren op het eiland of een lome stranddag op een van de vele witte stranden was het heerlijk thuiskomen op het landgoed. Mijn eigen villa, op traditionele wijze gebouwd van hout en natuursteen, een zwembad helemaal voor mij alleen en vergezichten om bij weg te dromen: wat wil een mens nog meer?

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Vassiliki
  • Omgeving: afstand tot strand circa 3

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Monodentri Villas
Monodentri Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart