Mourtzanakis Residence

Boek nu de Mourtzanakis Residence in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Mourtzanakis Residence Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Achlada en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Mourtzanakis Residence

Hoewel ik mijn logeeradres van deze dagen in het begin niet gemakkelijk kon vinden, voel ik mij er nu kind aan huis. Mourtzanakis Residence ligt iets buiten het piepkleine en authentieke bergdorp Achlada. De lieve eigenaren Marcos en zijn vrouw Smaro zijn er neergestreken met hun zoon Valerianos en hebben er eigenhandig vier gastenverblijven gebouwd, die van alle gemakken zijn voorzien. De hartelijkheid van mijn gastheer maakt een diepe indruk op me. Dat is voor mij altijd een goed begin van een vakantie op Kreta!

Marcos en Smaro doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken en hebben hun adresje zo ingericht, dat er veel ruimte is om gasten van over de gehele wereld te ontmoeten. De deur naar het gastenverblijf staat vrijwel altijd open en ik hoor er dikwijls gelach en gepraat. Ik zal dit unieke, afgelegen ontmoetingsoord nog missen als ik straks thuis ben! “Je komt hier als gast, je vertrekt als vriend”, vertrouwt Marcos mij op mijn laatste avond toe. Hier keer ik heel snel terug!

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Achlada
  • Omgeving: afstand tot strand circa 5

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Mourtzanakis Residence
Mourtzanakis Residence

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart