Mr & Mrs White Corfu Hotel

Boek nu de Mr & Mrs White Corfu Hotel in de regio Corfu voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Mr & Mrs White Corfu Hotel Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Acharavi en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Mr & Mrs White Corfu Hotel

Luxe, frisheid, eenvoud… Dit zijn de associaties die ik heb bij de kleur wit, en zoals je al aan de naam kan raden komt deze kleur volop terug bij het Mr & Mrs White Corfu Hotel. Vandaag ga ik op bezoek bij Nancy, de manager van het hotel. Na een rit door de groene natuur van Corfu over smalle weggetjes, valt mijn oog op een prachtig wit hotel. “Hier moet het zijn!” Ik stap uit en Nancy staat al op me te wachten. “Wat leuk dat je er bent, Eliza. Ga zitten! Ik schenk wat te drinken voor ons in.” Ik kijk om me heen en ik zie allerlei loungeplekjes en een uitnodigend zwembad, welke omgeven zijn door tientallen bomen. Ik besluit plaats te nemen in één van de stoelen.

Na ons drankje maken we nog een wandeling door de prachtige tuinen waar het hotel mee omgeven is. Nancy vertelt me over de ervaring die ze de gasten wil bieden. “We willen dat ze het gevoel hebben dat ze in en paradijsje zijn. De groene omgeving maakt het de perfecte locatie om tot rust te komen.” Wanneer we weer arriveren bij de receptie geeft Nancy mij de sleutel van mijn hotelkamer. “Geniet van je verblijf hier Eliza!” Ik kan je verzekeren: dat komt hier meer dan goed.

  • Accommodatie: Hotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Acharavi
  • Omgeving: afstand tot strand circa 600 meter

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Mr & Mrs White Corfu Hotel
Mr & Mrs White Corfu Hotel

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart