Natura e Mare

Boek nu de Natura e Mare in de regio Karpathos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Natura e Mare Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Mertonas en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Natura e Mare

Door de kronkelende bergweggetjes krijg ik al direct een indruk van het prachtige landschap op Karpathos. Ik stap mijn auto uit en ik kijk om mij heen… Ja hoor, ik begrijp waar de naam Natura e Mare vandaan komt. Je ziet hier direct de Egeïsche zee, je voelt de stilte en je wordt ook nog eens omgeven door de Griekse natuur. De serene rust overdondert me. In de accommodatie staat zelfgemaakte limonade en vers fruit. Daar neem ik zeker even een slokje van om bij te komen van de reis.

‘Ik wilde graag iets creëren wat van mijzelf is’, vertelt Palmira mij. Zij is de eigenaresse van Natura e Mare en het landgoed was eigendom van haar oma. Palmira heeft niet in de buurt van Karpathos gewoond, maar tijdens de zomers bezocht ze oma. De mooiste momenten waren voor haar het prachtige uitzicht over de zee en het drinken van ijskoud water uit de bronnen. Ik merk aan het enthousiasme waarop ze haar verhaal vertelt hoe ambitieus Palmira is. Ze vertelt dat ze al sinds haar vijftiende met haar vader Elias samenwerkt. Hij heeft het eerste hotel in Karpathos gebouwd en dat opende voor Palmira heel veel deuren. Ik zie de ogen van Palmira glinsteren en ik merk dat zij haar vaders stappen wil volgen.

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Mertonas
  • Omgeving: afstand tot strand circa 8 kilometer (ligstoelen

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Natura e Mare
Natura e Mare

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart