Orange Tree Villas

Boek nu de Orange Tree Villas in de regio Chalkidiki voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Orange Tree Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Sani Beach en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Orange Tree Villas

Wat is de omgeving van Sani Beach toch mooi. Overal waar ik kijk, zie ik de ongerepte, knalgroene natuur met azuurblauwe baaitjes, dit is Griekenland op haar mooist. Ik kom hier graag en logeer in een villa van Orange Tree Villas. Wat mij betreft de ideale uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Ik ga op zoek naar verborgen strandjes en ik vind altijd wel een paradijselijk plekje. Hier ga ik naar toe om te snorkelen, tot rust te komen en om te genieten van heerlijk eten en drinken.

Mijn ruime 5-kamer villa is ook paradijselijk. Met maar liefst 4 slaapkamers en een gezellige woonkamer is dit het ideale plekje voor mijn vakantie op Chalkidiki. Ik was op zoek naar ruimte en dat heb ik hier gevonden. In mijn zwembad neem ik af en toe een verkoelende duik en soes ik weg in de zon. Ik heb allerlei lekkers gehaald op een lokale markt en mijn plan is om vanavond de barbecue aan te steken. Voor nu blijf ik nog lekker liggen op mijn ligbed en hoef ik helemaal niks.

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Sani Beach
  • Omgeving: afstand tot strand circa 3 kilometer (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Orange Tree Villas
Orange Tree Villas

Tags:

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo