Palagio di Orio

Boek nu de Palagio di Orio in de regio Lefkas voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Palagio di Orio Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Apolpena en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Palagio di Orio

In de 17e eeuw komt edelman Angelo Orio, een Venetiaanse soldaat en bekend en gerespecteerd advocaat, vanuit Italië naar Lefkas. Het duurt niet lang of de man wordt minister-president. Hij bouwt er zijn lievelingsplek: een paleis dat de sfeer en omgeving van Venetië en Lefkas ademt. Hij bouwt Palagio di Orio.

Je ziet het al van verre liggen: trots prijkt Palagio di Orio bovenop de heuvel, uitkijkend over de bergen van Epirus’s Akarnania en in de verte de zee. Als ik de ommuurde binnenplaats oprijd voel ik me meteen een beetje koninklijk. Niet edelman Angelo Orio, maar de minstens zo trotse eigenaar Ioannis Gligoris staat me op te wachten. Het duurt niet lang of je snapt waarom Angelo Orio eeuwen geleden voor deze plek koos. ‘Laten we een stukje lopen,’ zegt Ioannis. Van het paleis zijn drie luxe villa’s gemaakt, inclusief een privé zwembad. Mijn mond valt open als ik het zie. ‘Dus dit is dan nu echt van mij?’ zeg ik. Ioannis knikt, ‘Voor een week,’ zegt hij en glimlacht. ‘Of twee…’, vul ik snel aan. En gedurende mijn tijd hier kan ik altijd terecht voor boottripjes bij Ioannis, want hij doet alles om het je zo aangenaam mogelijk te maken.Wat een heerlijkheid!

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Apolpena
  • Omgeving: afstand tot strand circa 4 kilometer (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Palagio di Orio
Palagio di Orio

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart