Palazzo Greco Villas

Boek nu de Palazzo Greco Villas in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Palazzo Greco Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Agia Galini en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Palazzo Greco Villas

Zachtjes zet ik een Grieks muziekje aan terwijl ik onderweg ben naar mijn logeerplekje. Na iedere bocht komt de zee steeds dichterbij. Ik ben heel benieuwd waar ik terecht kom, want het uitzicht is nu al prachtig! Als ik bijna niet meer verder kan rijden, zie ik het bordje ‘Palazzo Greco Villas’ verschijnen. Wauw! Ik weet niet waar ik eerst naar moet kijken, het prachtige uitzicht over de zee of de mooie villa’s. De eigenaar komt al snel naar mij toe, ‘Eliza! Wat fijn om jou te zien! Heb je genoten van het uitzicht? Ik zal je naar je villa brengen.’

Ik open de deur van mijn villa en mijn mond valt open. De muren zijn gebouwd van gekleurde stenen en vanaf mijn balkon heb ik uitzicht op het dorpje Agia Galini, waar langzaam alle lichtjes aangaan. Van zo’n uitzicht krijg ik nooit genoeg!

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Agia Galini
  • Omgeving: afstand tot strand circa 4

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Palazzo Greco Villas
Palazzo Greco Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart