Pantheon Villas & Suites

Boek nu de Pantheon Villas & Suites in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Pantheon Villas & Suites Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Bali en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Pantheon Villas & Suites

Na zo’n veertig minuten rijden vanaf het vliegveld van Heraklion zie ik ineens aan mijn linkerhand een pittoresk plaatsje liggen dat tussen de bergen en de zee is ingeklemd: Bali! Verheugd realiseer ik me dat dit mijn bestemming is voor de komende dagen. Snel rijd ik mijn huurauto verder naar dit plekje, ik kan niet wachten om alles te zien.

Mijn gastvrouw Anna staat mij al op te wachten bij Pantheon Villas & Suites. Ze schenkt een glaasje raki voor me in om me welkom te eten. Vervolgens laat ze me vol trots mijn onderkomen zien. Daar val ik opnieuw van de ene in de andere verbazing. De suite heeft een volledig ingerichte keuken, een heerlijke jacuzzi en een gezellig zitgedeelte. Wanneer ik de koelkast open doe, blijkt deze ook nog goed gevuld te zijn. Mijn geluk kan niet meer stuk.

En nu zit ik hier om mijn eigen terras te genieten van mijn vakantie op Kreta. Ik kan niet wachten om de prachtige omgeving te gaan ontdekken. Anna vertelde me dat het strand heerlijk is. Dat wil ik met eigen ogen wel bewonderen. Vol enthousiasme stap ik mijn auto weer in. Want de luxe van dit pittoreske plaatsje wil ik helemaal ontdekken.

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Bali
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Pantheon Villas & Suites
Pantheon Villas & Suites

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart