Paris Village

Boek nu de Paris Village in de regio Peloponnesos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Paris Village Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Chrani en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Paris Village

Ik zit op het dakterras van Paris Village. Als ik voor me kijk zie ik een prachtige tuin met olijfbomen en in de verte de azuurblauwe zee. Kijk ik de andere kant op, dan zie ik de witte huisjes trapsgewijs tegen elkaar aan staan met daaromheen wuivende palmen en prachtige paarse bloemen. Aan dit uitzicht kan ik wel wennen!

Je vindt Paris Village in Chrani, een klein dorpje op het Griekse schiereiland Peloponnesos. De karakteristieke appartementen bieden alles wat je nodig hebt voor een zonovergoten vakantie. Geniet van een goed boek in de kleurrijke tuin, neem een duik in het zwembad of wandel in een paar minuten naar het strand. Eigenaren Wim en Angela doen er alles aan om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Vraag hen dus vooral naar de leukste strandbarretjes, of waar je het beste een bootje kan huren. Dit wordt een onvergetelijke vakantie!

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Chrani
  • Omgeving: afstand tot strand circa 150 meter

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Paris Village
Paris Village

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart