Pelecas Country Club

Boek nu de Pelecas Country Club in de regio Corfu voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Pelecas Country Club Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Pelekas en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Pelecas Country Club

Ik geef het toe: ook ik vind het wel eens lekker om me te wanen in de wereld van de ‘rich and famous’. Helaas is dat het grootste deel van het jaar niet voor mij weggelegd, maar laatst heb ik een week lang mogen leven als een god op Corfu!

Eeuwenlang was het landgoed van de Pelecas Country Club bezit van een aristocratische familie. En die sfeer van stijl en luxe is er nog steeds. Door het enorme landgoed ben je ver verwijderd van de rest van de wereld. ’s Ochtends ging ik een balletje slaan op de tennisbaan om de rest van de middag te luieren bij het grote zwembad, omgeven door bloeiende oleanders. En bij aankomst stond er een welkomstdrankje op mij te wachten. Het ontbrak me er echt aan niets!

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Pelekas
  • Omgeving: afstand tot strand circa 4 kilometer

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Pelecas Country Club
Pelecas Country Club

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart