Periyali Villas

Boek nu de Periyali Villas in de regio Zakynthos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Periyali Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Vassilikos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Periyali Villas

Toen ik vanmorgen wakker werd, heb ik meteen de deuren naar het terras geopend en een paar tellen later lag ik al in mijn eigen zwembad. Heerlijk! Ik kan me geen betere manier voorstellen om mijn dag te beginnen. Dat ga ik deze vakantie vaker doen!

De Periyali Villas liggen in Vasilikos, in het zuidoosten van het Griekse eiland Zakynthos. Ieder jaar komen zeeschildpadden naar dit gebied toe om te broeden en daarom is dit stuk van het eiland benoemd tot beschermd natuurgebied. Er zijn verschillende villa’s om tussen te kiezen, maar ze bieden allemaal evenveel privacy en een sfeervol interieur. Je voelt je dan ook snel thuis. Ga lekker aan het privézwembad liggen, of steek gezellig de barbecue aan. De mooie villa’s liggen allemaal verspreid over het grote, groene terrein. Wil je ook een keertje zwemmen in de turquoise zee? Breng dan een bezoek aan één van de vele stranden in de buurt, maar vergeet niet om je snorkelset mee te nemen. De onderwaterwereld in deze regio is werkelijk prachtig en móet je dan ook zeker een keer gezien hebben! Voor een lekker diner kun je zelf de keuken in duiken, maar uit eten gaan is minstens zo leuk. Wandel naar restaurant Villa Rosa waar de tafeltjes verspreid staan tussen de cipressen. Met een muziekje op de achtergrond en een cocktail op tafel is dit de perfecte plek voor een onvergetelijke zomeravond.

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 5 sterren
  • Plaats: Vassilikos
  • Omgeving: afstand tot strand circa 750 meter

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Periyali Villas
Periyali Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo