Petani Beach Suites

Boek nu de Petani Beach Suites in de regio Kefalonia voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Petani Beach Suites Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Petani Beach en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Petani Beach Suites

Overdag dobber ik het liefst op een ligbed over de golven. In de avond vind ik wandelingen langs de kust heel fijn. Geniet je hier ook zo fijn? Verblijf dan in Petani Beach Suites op Kefalonia. Vanuit dit adresje zie je niet alleen de zee. Je wandelt er ook in mum van tijd naartoe.

Petani Beach ligt aan de noordwestkust van Kefalonia en behoort tot de mooiste zandstranden van het eiland. De gelijknamige suites bevinden zich op nog geen 50 meter afstand van het strand en zijn een fantastische uitvalsbasis voor een heerlijke relaxvakantie. Rol je handdoek uit op het goudgele zandstrand of trek baantjes in het zwembad met de kristalblauwe zee op de achtergrond. Het is hier ultiem ontspannen en zo mooi dat je je ogen bijna niet kan afwenden van de natuur om je heen: zonnestralen blinken als kristallen op het water. De wuivende palmbomen brengen je helemaal in de vakantiesfeer. Zin in een vers visje van de grill met je voetjes in het zand? Schuif dan aan in een van de gezellige tavernes. En raad eens: deze zijn ook te vinden op het strand!

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Petani Beach
  • Omgeving: afstand tot strand circa 40 meter (kiezelstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Petani Beach Suites
Petani Beach Suites

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart