Petani Resort

Boek nu de Petani Resort in de regio Kefalonia voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Petani Resort Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Lixouri en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Petani Resort

Ik lig heerlijk te dagdromen op mijn witte ligbedje. Dat is precies de bedoeling van een vakantie bij Patani Resort op Kefalonia, vertelde eigenaar Dionisis me. “De naam Petani is een samenstelling van twee woorden. ‘Petao’, wat ‘vliegen’ betekent. En ‘ni’, wat ‘gedachten’ betekent. Ik wil dat mijn gasten al hun gedachten even laten wegvliegen wanneer ze hier zijn.”

Wanneer ik van mijn bedje opsta om een verfrissende duik in het zwembad te nemen, draai ik me heel even om. De kust van Kefalonia schittert in mijn ogen. Petani ligt in één van de mooiste baaien van het eiland, meende Elli, Dinoisis’ vrouw. Ik kan haar alleen maar geloven. Gisteravond werd ik vanuit mijn kamer verrast door een indrukwekkende zonsondergang. Zonder dat ik iets hoefde te doen, kreeg ik dit cadeautje in mijn schoot geworpen. De kleuren wisselden elkaar af en leken elke minuut te veranderen. Rood, roze, oranje…

Nu is het de kleur blauw die mijn aandacht trekt. Het blauw van de lucht, het blauw van het zwembad en het blauw van de zee. Ik besluit vanmiddag richting de kust te gaan. Eerst een verfrissende duik in dit prachtige zwembad.

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Lixouri
  • Omgeving: afstand tot strand circa 3 kilometer (kiezelstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Petani Resort
Petani Resort

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart