Petra & Fos Boutique Hotel

Boek nu de Petra & Fos Boutique Hotel in de regio Peloponnesos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Petra & Fos Boutique Hotel Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Itilo en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Petra & Fos Boutique Hotel

Rustig wakker worden, terwijl de warmte van de ochtendzon al door de balkondeuren naar binnenkomt. Om daarna het ultieme geluksgevoel te ervaren: dobberen in het zwembad met infinity pool, omgeven door rust en ongerepte natuur. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar enkele dagen geleden liep ik bij Petra & Fos Boutique Hotel zomaar tegen deze droom aan. Sindsdien doe ik niets anders dan genieten!

Ik kwam bij dit mooie plekje na een wandeling door het pittoreske Itilo: een schattig dorpje met stenen weggetjes en eeuwenoude monumenten. Grote perenbomen zorgden voor schaduw en ik proefde van de rijpe vruchten. Net toen ik het strand zag liggen, trok een prachtig hotel mijn aandacht. Gebouwd van lokale stenen met houten ramen, een fijn zwembad en gezellige zitjes. Wat een luxe!

Al een paar dagen ben ik niet weg te slaan bij het zwembad. Wat zal ik vandaag eens doen, bedenk ik me. Een massage? Bubbelen in de jacuzzi? Of een uitstapje maken naar één van de verborgen strandjes en eindigen in een taverna? Misschien moet ik hier maar wat langer blijven om te genieten van al het moois wat dit hotel te bieden heeft!

  • Accommodatie: Hotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Itilo
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Petra & Fos Boutique Hotel
Petra & Fos Boutique Hotel

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo