Petra Mare Village

Boek nu de Petra Mare Village in de regio Samos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Petra Mare Village Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Kerveli en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Petra Mare Village

De natuur op Samos is schitterend. Toen ik via via hoorde over Petra Mare Village, dat op een heuvel ligt en omgeven is door geraniums, geurende kruiden en eeuwenoude olijfbomen, moest ik er heen. Wat kom je hier heerlijk tot rust zeg! Bovendien ligt het strand ook nog op 350 meter. Hoe fijn is dat? Alle elementen van de natuur heb je hier binnen handbereik.

De vijf vrijstaande huisjes zijn gebouwd met de natuurstenen die afkomstig zijn van hetzelfde land waarop ze staan. ‘We willen de natuur hier allesbehalve verstoren’, is het credo van de eigenaar. Ook binnen heerst dezelfde serene rust en zie je veel licht, natuurlijke kleuren, een open haard en modern comfort. De ontspannen sfeer die buiten hangt, vind je evengoed binnen. Dat maakt een verblijf bij dit adresje extra fijn.

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Kerveli
  • Omgeving: afstand tot strand circa 300 meter (kiezelstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Petra Mare Village
Petra Mare Village

Tags:

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo