Petronikolis

Boek nu de Petronikolis in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Petronikolis Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Choudetsi en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Petronikolis

‘Traditional House’, staat op de buitenkant van het huis. Ik heb zin om aan te kloppen, maar de deur staat open. Letterlijk en figuurlijk. ‘Welkom!’ Eigenaren Yannis en Titos schudden me de hand. Twee hartelijke Grieken die me, voordat ik een rondleiding krijg, meenemen naar de tuin met het zwembad en mooie zitjes. Ik krijg een ijskoud drankje en terwijl de zon aan de strakblauwe lucht schijnt begint Yannis zijn verhaal. ‘Dit huis is onze familiegeschiedenis en die begint in 1820.’ Yannis vertelt met een lach op zijn gezicht en de trots weerspiegelt in de gebaren van zijn handen. Over hoe het huis werd gebouwd door zijn over-overgrootvader in 1820. Hoe hij het cadeau gaf aan zijn zoon en dat die het weer doorgaf aan zijn zoon en hoe generaties later hun opa Yannis het aan zijn twee kleinzoons gaf.

Ik houd van de Griekse authentieke stijl, de oude balken en de handgemaakte meubels van het huis. En modern dat is het ook. Je ziet dat die Grieken familiemensen zijn, want alle appartementen staan in het teken van samenzijn en warmte. Zitkamers met banken, grote eettafels voor een avondlang tafelen. Een Traditional House, dat is het hier zeker. Ze zijn het woordje ‘family’ ertussen vergeten bedenk ik. Een familyhouse, dat is het.

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Choudetsi
  • Omgeving: afstand tot strand circa 20 kilometer

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Petronikolis
Petronikolis

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart