Petroto Villas

Boek nu de Petroto Villas in de regio Rhodos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Petroto Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Kiotari en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Petroto Villas

Dit moet wel een heel vrolijk persoon zijn, denk ik als ik aankom bij Petroto Villas. De felgekleurde vierkanten huizen prijken op de heuvel. De heuvel zelf is versierd met keien, alsof het een trappenterras is dat bij het zwembad eindigt.

Ik zet de motor van de auto uit, hier moet ik echt nog even langer naar kijken. Dan wordt er op mijn raam geklopt. Filippos, de eigenaar. “Kom, kom”, zegt hij, “van dichtbij is het nog mooier.” Samen rijden we naar boven. De openlucht open haard is aan, de bloemen bloeien, de trappetjes zijn gemaakt van bijzondere stenen en op de paden lopen zelfs patronen. Eigenaar Filippos Tom Sofos en zijn familie houden niet van half werk, én ze zijn graag vrolijk. Filippos wilde een speciale en rustige plek voor zijn gasten. En dat hebben ze gemaakt. Het lijkt wel een meesterwerk. Zijn levenswerk.

“Welke kleur wil je?” vraagt hij. “Rood”, zeg ik. “De kleur van de liefde. En passie, en… precies goed voor deze plek,” zeg ik.

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Kiotari
  • Omgeving: afstand tot strand circa 450 meter (kiezelstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Petroto Villas
Petroto Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart