Private Villa La Maison

Boek nu de Private Villa La Maison in de regio Santorini voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Private Villa La Maison Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Agia Paraskevi en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Private Villa La Maison

Toen ik aan mijn vrienden voorstelde om naar de prachtige villa van Private Villa La Maison te gaan, waren zij gelijk enthousiast. Na mijn verhalen over het grote privézwembad, de huiselijke sfeer en de waanzinnige ligging, waren zij al snel om. Ik heb ze beloofd dat deze unieke ontdekking ze niet teleur zou stellen.

Eenmaal aangekomen bij ons vakantieverblijf, hoor ik alleen maar positieve geluiden. Mijn vrienden zijn onder de indruk van de luxe privé villa. Ze bewonderen de villa van binnen en van buiten en kiezen allen één van de slaapkamers uit. Na een verfrissende duik in het zwembad besluiten we om lekker te gaan koken in de uitgebreide keuken.

’s Avonds genieten we op het terras van ons zelfgemaakte avondmaal en een heerlijk glas wijn. Niet veel later worden we verwend met een prachtige Griekse zonsondergang. Ik zie dat mijn vrienden genieten. “Eliza, je hebt het weer voor elkaar hoor. Wat een bijzondere ontdekking!”

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Agia Paraskevi
  • Omgeving: afstand tot strand circa 80 meter

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Private Villa La Maison
Private Villa La Maison

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo