Senses Boutique Hotel

Boek nu de Senses Boutique Hotel in de regio Santorini voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Senses Boutique Hotel Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Imerovigli en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Senses Boutique Hotel

Terwijl ik wandel door de authentieke Griekse straatjes geniet ik eventjes van de prachtige uitzichten over de steile rotswanden en de zee. Als ik om mij heen kijk, zie ik de bijzondere witgekalkte huisjes met blauwe daken en de kleurrijke bloemen. Griekser dan dit kan het haast niet! Toen ik net met mijn vriendin Lydia in het zonnetje zat bij een lokale taverne, wist ze een perfect logeeradresje voor me tijdens deze vakantie op Santorini. “Je moet naar Senses Boutique Hotel gaan Eliza, echt een plekje voor jou!”

Wanneer ik aankom, snap ik waarom Lydia mij dit plekje aanraadde. Dit romantische boetiekhotel is echt schitterend. Er heerst kalmte in en rond het hotel, waardoor ik mij meteen ontspannen voel. Als ik eenmaal de sleutel van mijn kamer heb, kan ik bij binnenkomst mijn ogen niet geloven. De kamer is geheel in sfeer van de kleur blauw. Er is hier echt aan alle details gedacht.

Nadat ik neerplof op het comfortabele bed, denk ik na over wat ik straks ga doen. Genieten van de stralende zonsondergang of ga ik toch het levendige stadje Fira bezoeken? Wat ik wel zeker weet is dat ik de komende dagen hier echt ga ontspannen.

 • Accommodatie: Hotel
 • Aantal sterren: 4 sterren
 • Plaats: Imerovigli
 • Omgeving: afstand tot centrum: circa 300 meter

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Senses Boutique Hotel
Senses Boutique Hotel
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart