Senses Luxury Villas

Boek nu de Senses Luxury Villas in de regio Santorini voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Senses Luxury Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Pyrgos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Senses Luxury Villas

Ik kan geen genoeg krijgen van de ongerepte baaien en dorpjes met wit en blauwe huisjes op Santorini. Terwijl ik in mijn huurauto onderweg ben naar Senses Luxury Villas, zie ik de zon ondergaan. Het is een oogverblindend uitzicht vanaf de bergen, ik ben benieuwd hoe het uitzicht zal zijn bij mijn eigen villa.

Wanneer ik, niet veel later, neerstrijk op een van de ligbedden realiseer ik hoe schitterend deze plek is. Het lijkt wel sprookjesachtig… Een verwarmd privézwembad en mijn eigen terrasje waar ik morgen van de zon kan genieten. Vanaf hier heb ik indrukwekkende vergezichten over de kleine dorpjes die door de bergen omringd worden.

Ik besluit een glas wijn in te schenken om dit beeld in mij op te nemen. Het is alsof ik naar een schilderij kijk, zo wonderschoon. Ik neem een slokje en droom weg over wat ik morgen ga doen. Ontspannen aan het zwembad of toch dit geweldige Griekse eiland verkennen met zijn pittoreske dorpjes? Één ding is zeker, dit is een heel bijzonder plekje…

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Pyrgos
  • Omgeving: afstand tot strand circa 3 kilometer

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Senses Luxury Villas
Senses Luxury Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart