Sivota Sunset Villas

Boek nu de Sivota Sunset Villas in de regio Parga voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Sivota Sunset Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Sivota en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Sivota Sunset Villas

Rustig rijd ik over de kronkelende wegen met de zee aan mijn rechterzijde. Het is alweer een tijdje geleden dat ik vakantie heb mogen vieren in Epirus en ik kan niet wachten om de souvlaki weer te proeven vanavond. Ik ben op weg naar mijn goede vriend Paulos die mij al een aantal maanden terug naar deze Griekse bestemming probeert te krijgen.

En met een goede reden! Samen met zijn neef Christos beheert hij het unieke plekje Sivota Sunset Villas. Moderne villa’s met een kleinschalig karakter, gelegen tegen een berg. Voor de familie Bolosis was het een droom die uitkwam; gasten ontvangen en hen de schoonheid van Sivota te laten ervaren. De ligging is zorgvuldig uitgekozen, ze wonen namelijk zelf in de omgeving. Jarenlang was zijn vader de eigenaar van dit stukje land en Paulos heeft met veel plezier het landschap overgenomen. Voor zijn familie was het een droom die uitkwam om deze villa’s te bouwen. De typische stenen muren, omringd door natuur en vooral de stilte die er heerst; stuk voor stuk ingrediënten voor een vakantieadresje weg van de massa.

Ik mag het over een paar minuten gaan ervaren! Zoals de naam al aangeeft, mag ik hier vanavond ook van een bijzondere zonsondergang gaan genieten. Ik ben benieuwd…

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Sivota
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Sivota Sunset Villas
Sivota Sunset Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart