Sky View Suites Kefalonia

Boek nu de Sky View Suites Kefalonia in de regio Kefalonia voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Sky View Suites Kefalonia Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Lixouri en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Sky View Suites Kefalonia

Als ik aan Kefalonia denk dwalen mijn gedachtes af, wat kom ik toch graag op dit eiland. Het groene landschap en de felblauwe zee, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik ben nieuwsgierig, de komende dagen verblijf ik in Sky View Suites Kefalonia; Een nieuw paradijsje onder de Griekse zon.

Mijn suite laat zich het beste omschrijven als stijlvol met een minimale styling. De kleuren zijn licht met houten meubels en accenten. Het biedt rust en daar ben ik precies naar op zoek. Ontspannen zal hier zeker lukken, want overal is aan gedacht. De nabijheid van verborgen strandjes en charmante dorpjes maken het helemaal af. Bij het zwembad staan de ligbedjes met parasols op het terras en je kijkt uit over zee. In de verte zie je de bootjes varen, terwijl de zon de lucht langzaam rood kleurt. Dat ga ik morgen ook doen! Varen langs de grillige kust en nieuwe strandjes ontdekken. 

 • Accommodatie: Hotel
 • Aantal sterren: 4 sterren
 • Plaats: Lixouri
 • Omgeving: afstand tot strand circa 3

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Sky View Suites Kefalonia
Sky View Suites Kefalonia
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart