Small Village

Boek nu de Small Village in de regio Zakynthos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Small Village Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Akrotiri en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Small Village

Small Village, mijn tijdelijke thuis op het mooie eiland Zakynthos. Ik ruik rozen, heerlijk jasmijn en geniet van mijn uitzicht op grote olijf-en bananenbomen. Mijn 2-kamerappartement voelt als nieuw en biedt comfort en rust. Dit is een idyllische ontsnapping, even weg van de drukte en middenin een natuurlijke groene omgeving. Wanneer ik wil, zoek ik het bruisende Tsivili of Zakynthos-Stad op en keer ik telkens weer terug naar dit kleine paradijs. Ik neem een verkwikkende duik in het zwembad, lig in de warme zon op een ligbed en knijp mijzelf af en toe om te kijken of ik niet droom. Dit is vakantie vieren op zijn best!

Small Village voelt inderdaad als een klein dorpje. De eigenaren Timos, Alex en Vivian, die opgroeiden in de omgeving, weten hoe zij hun gasten in de watten moeten leggen. Deze groene boerderij werd gerenoveerd tot een hoogwaardige vakantieplek voor jong en oud. Je verblijft hier in ruime, moderne appartementen waar je niets tekort komt. Kijk om je heen en geniet van het prachtige groene landschap en word net als ik een beetje verliefd…

 • Accommodatie: Aparthotel
 • Aantal sterren: 4 sterren
 • Plaats: Akrotiri
 • Omgeving: afstand tot strand circa 1

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Small Village
Small Village
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart