Stalakton Country Maisonettes

Boek nu de Stalakton Country Maisonettes in de regio Corfu voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Stalakton Country Maisonettes Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Aghios Matheos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Stalakton Country Maisonettes

Het was een hele klim, maar toen mijn vriend George en ik eenmaal bovenop de heuvel bij Kanóni stonden en ik een blik wierp op het verbluffende uitzicht, was ik mijn vermoeide benen meteen vergeten. Beneden was het mysterieuze muizeneiland te zien en het schilderachtige witte kerkje van het kloostereilandje Vlachérna dat we die ochtend hadden bezocht.

Na een uitgebreide picknick besloten we terug te wandelen naar de auto en direct door te rijden naar Stalakton Country Maisonettes. Na deze inspanning konden we wel een frisse duik in het heerlijke zwembad van Stalakton gebruiken! De rest van de middag lagen we op het grote grasveld naast het zwembad. In stilte te turen naar de strakblauwe lucht en de omliggende heuvels.

Toen de zon eenmaal onder was en we wel genoeg gedut hadden, was het tijd voor een uitgebreide barbecue. George had zó ruim ingekocht dat iedereen die maar wilde, zo aan kon schuiven. Geheel volgens Griekse traditie, dus!

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Aghios Matheos
  • Omgeving: afstand tot strand circa 2 kilometer

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Stalakton Country Maisonettes
Stalakton Country Maisonettes

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart