Sun ’n Chill Corfu Beach House

Boek nu de Sun 'n Chill Corfu Beach House in de regio Corfu voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Sun ’n Chill Corfu Beach House Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Melikia en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Sun ’n Chill Corfu Beach House

Sun ’n Chill Corfu Beach House doet zijn naam eer aan als je het mij vraagt. Dit fijne adresje op Corfu staat volledig in het teken van ontspanning. Vooral de fantastische locatie aan zee draagt hieraan bij, maar ook de vibe van het eiland en het exotische zwembad in de tuin. 

Zodra je naar buiten loopt en het hekje achter je dichttrekt, kriebelt het zand al tussen je tenen. Voor je zie je een prachtig, afgelegen strand. Je deelt het met de andere gasten van dit adresje, maar soms heb je het ook helemaal voor jezelf. Hoe fijn is dat? Geniet hier van heerlijke dagen langs de branding of neem een duik in het zilte zeewater. Heb je de villa geboekt? Bofkont! Dit moderne verblijf is vooral ideaal voor families en is van alle luxe voorzien. Steek lekker de barbecue aan op het terras en neem de omgeving in je op vanuit je eigen zwembad. Hier kun je uren naar turen…

  • Accommodatie: Aparthotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Melikia
  • Omgeving: afstand tot strand circa 100 meter (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Sun ’n Chill Corfu Beach House
Sun ’n Chill Corfu Beach House

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart