Terra Olivia

Boek nu de Terra Olivia in de regio Chalkidiki voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Terra Olivia Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Paliouri en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Terra Olivia

Met een glimlach werd ik vanmorgen wakker in mijn heerlijke luxe suite in Terra Olivia. De lieve familie Kitsopoulou heette mij van harte welkom gisteren en ik kon niet wachten om hier een paar dagen door te gaan brengen.

Sofia en Argyrios leidden mij rond en gaven mij de sleutel van mijn suite. “Wacht maar tot je het uitzicht morgenochtend ziet” vertelde Sofia vol trots. Ze heeft gelijk, op mijn terras gaat er een licht briesje door mijn haren en ik raak niet uitgekeken. Het zeewater is zo mooi helder en in de verte zie ik een eiland liggen. “Dat is het eiland Sithonia” vertelde Sofia en mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Ik ga dan ook zeker de omgeving verkennen…maar eerst ga ik uitgebreid ontbijten.

Ik begrijp wel dat Argyrios en Sofia hier dit luxe resort hebben opgebouwd. Dit kleine paradijs is werkelijk schitterend, omringd door dennenbomen en de zee. “Je hebt een beetje geluk nodig om gelukkig te worden” sprak de filosoof Aristoteles. Dat heb ik gevonden.

  • Accommodatie: Aparthotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Paliouri
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Terra Olivia
Terra Olivia

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart