The Four Elements

Boek nu de The Four Elements in de regio Rhodos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar The Four Elements Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Lahania en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de The Four Elements

Het gevoel van thuiskomen, dat is wat ik ervaar als ik verwelkomd word door Dino en Willy. Samen met de twee Belgische eigenaren proost ik op mijn aankomst bij de charmante bed & breakfast. De rondleiding van de trotse eigenaren maakt me enthousiast. Een ontmoetingsplaats voor jarenlange vriendschappen, zo omschrijft Dino haar mooie accommodatie. Dat kan ik goed begrijpen.

Wiegend in mijn hangmat op het balkon, voel ik mijn ogen dichtvallen. De zonnestralen verwarmen mijn lichaam en de zachte wind blaast door mijn haar. De kamer achter mij is gezellig ingericht. Ik kan zien dat er veel tijd in gestoken is. Mijn kamer is zo blauw als de zee waar ik vanaf mijn balkon over uitkijk. Alle details zijn kleurrijk op elkaar afgestemd.

Na een uitgebreid ontbijtbuffet vertrek ik met een verzadigd gevoel richting Mojito Beach. Hiervandaan vertrek ik voor een heerlijke boottrip langs de kustlijn van Zuid Rhodos. Maar niet voordat Dino en Willy uitgebreid afscheid van me hebben genomen. Willy geeft mij bij vertrek een mooi versierde steen als aandenken. “Hopelijk tot snel, Eliza!”

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Lahania
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1800 meter (ligstoelen

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

The Four Elements
The Four Elements

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart