Theros Luxury Villas

Boek nu de Theros Luxury Villas in de regio Karpathos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Theros Luxury Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Damatria Karpathos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Theros Luxury Villas

Met de wind door mijn haren vaar ik langs het prachtige Karpathos. Ik geniet van de zonnestralen die weerkaatsen op het blauwe water. Vanaf de boot kijken we uit op de azuurblauwe zee, de witte stranden en de bergachtige natuur. Eigenaar Charisios heeft mij uitgenodigd om een weekje te verblijven bij zijn unieke vakantieplekje.

Theros Luxury Villas is een droom die is uitgekomen voor Charisios en zijn vrouw. Samen besloten ze om vijf villa’s te bouwen en reizigers de schoonheid van Karpathos te laten zien.

Na de boottrip trek ik mezelf terug in mijn villa. Mijn terras is ruim en kijkt uit over de kalme zee en de ruige bergen van Karpathos. De inrichting van mijn villa is modern en oogt fris door de witte tinten. Door het kleine trappetje loop je zo naar de mezzanine waar het tweepersoonsbed staat. Mijn keuken is ruim en eigenaar Charisios heeft al mijn basis-ingredi├źnten alvast in huis gehaald. Peper, zout, olijfolie en een aantal kruiden zijn in mijn keukentje te vinden. Hoe fijn is dat? Aan alle kleine details is hier gedacht!

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 5 sterren
  • Plaats: Damatria Karpathos
  • Omgeving: afstand tot strand circa 200 meter (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Theros Luxury Villas
Theros Luxury Villas

Tags:

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo