Thires Guesthouse

Boek nu de Thires Guesthouse in de regio Zakynthos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Thires Guesthouse Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Vassilikos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Thires Guesthouse

Thires Guesthouse is zo’n adresje waar ik graag aan blijf terugdenken. Zeker als het weer guur en koud is dwalen mijn gedachten af naar dat bijzondere plekje in het zuidoosten van Zakynthos. Naar die zonnige, groene tuin met zwembad en fijne zitjes. Naar dat hartverwarmende personeel dat altijd klaar staat en hoe kort de afstand is naar het strand. In mum van tijd kriebelde het warme zand al onder mijn voeten als ik de benenwagen nam naar zee.

Als je ergens tot rust wilt komen, dan is er bijna geen betere plek te bedenken. Dit adresje in Vassilikos is gemoedelijk en kleinschalig opgezet. Er is maar een handjevol kamers, maar allemaal zijn ze uniek en comfortabel ingericht met vrolijke kleurtjes. Het balkon of terras dat erbij hoort, is een fijne plek om de dag te starten of af te sluiten. Lekker met een kop koffie, een tijdschrift of een glaasje wijn erbij. Bij het lagune zwembad in de tuin is het ook goed toeven. Maak een verfrissende duik of ontspan gewoon een dagje langs waterkant. En krijg je trek? Steek dan lekker de barbecue aan of schuif aan in een van de tavernes in Vassilikos. Er zijn genoeg fijne eetgelegenheden!

  • Accommodatie: Aparthotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Vassilikos
  • Omgeving: afstand tot strand circa 300 meter (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Thires Guesthouse
Thires Guesthouse

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart