Topos Villas

Boek nu de Topos Villas in de regio Parga voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Topos Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Parga en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Topos Villas

Prach-tig! Dat is mijn nieuwste ontdekking Villas Topos op Parga. En dan heb ik niet alleen over de grote, groene tuin en de fantastische ligging ten opzichte van het strand. Nee, het zit ‘m hier in de kleine details. Van het uitzicht op de natuur tot het welkomstpakketje dat voor je klaarstaat bij aankomst. Daarmee tover je bij mij een lach op m’n gezicht.

Ook het interieur mag er wezen. De villa’s zijn door Eigenaar Anastasios en zijn vrouw Eleni heel smaakvol ingericht. Landelijk wordt afgewisseld met industrieel. Er is veel gebruik gemaakt van zachte meubels en natuurlijke kleuren en materialen vormen de basis. Daarnaast zijn er allerlei fijne faciliteiten aanwezig. Denk aan een keuken met een koelkast en oven, een gezellige zithoek en een eigen hottub in de tuin. Een plek waar je de dag volledig ontspannen afsluit. Lekker met een glaasje wijn erbij, kijkend tot de zon is weggezakt achter de bergen.

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Parga
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1000 meter (zandstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Topos Villas
Topos Villas

Tags:

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo