Vertzamo Villas

Boek nu de Vertzamo Villas in de regio Lefkas voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Vertzamo Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Lefkas stad en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Vertzamo Villas

Samen met George loop ik richting mijn villa. We kletsen druk over het prachtige eiland, als ik ineens een bordje met daarop “Vineyard Vertzamo” zie staan. ‘Ik wist niet dat jullie hier ook een wijngaard hebben! Mag ik de wijn proeven? ‘ vraag ik enthousiast. George lacht. ‘Helaas is er geen wijngaard meer, Eliza.’ Nieuwsgierig kijk ik hem aan en gelukkig vertelt hij meteen verder.

Vertzamo Villas was vroeger de wijngaard van zijn opa. Toen zijn opa wilde stoppen met de wijngaard, besloten George en zijn broer het over te nemen. De wijngaard voortzetten wilden ze niet en dus besloten ze er vier villa’s te bouwen. Natuurlijk hielden ze wel rekening met de omgeving.  ‘We hebben de villa’s zoveel mogelijk om de al bestaande natuur heen gebouwd’ vertelt George.  Ik knik en kijk om me heen. Dat is ze goed gelukt. Overal waar ik kijk, staan olijfbomen die zorgen voor mooie schaduwrijke plekjes. ‘We zijn er Eliza!’ George wijst naar een schattige roze villa. Wauw! De villa is omringd met groen en ik zie een heerlijk privézwembad. Ik kan niet wachten om hier te genieten van een goed boek onder een van de vele olijfbomen…

 • Accommodatie: Villa
 • Aantal sterren: 4 sterren
 • Plaats: Lefkas stad
 • Omgeving: afstand tot strand circa 3 kilometer (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Vertzamo Villas
Vertzamo Villas
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart