Villa Jardin de Ville

Boek nu de Villa Jardin de Ville in de regio Zakynthos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Villa Jardin de Ville Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Lithakia en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Villa Jardin de Ville

Wat is Zakynthos toch heerlijk. De prachtige stranden, het helderblauwe water en de Griekse landschappen veroveren mijn hart keer op keer. Ik heb hier al veel mooie plekjes ontdekt, maar deze keer ga ik naar een nieuw plekje in het traditionele dorpje Lithakia. Villa Jardin de Ville is een splinternieuwe accommodatie, dus ik kan niet wachten om er langs te gaan!

“Wat een prachtig resultaat!” zeg ik. Petros en Anna knikken tevreden. Ze hebben veel liefde in Villa Jardin de Ville gestopt. Voor mij zie ik een prachtig kleinschalig complex met een helderblauw zwembad, wat omringd wordt door een kleurrijke tuin. De villa is gebouwd in een Mediterrane stijl, met een Frans tintje. En nu zit ik hier, in het zonnetje, te proosten met Petros en Anna.

Na een heerlijke barbecue onder het genot van een prachtige zonsondergang, besluit ik mijn appartement op te zoeken. Mijn kamer is nog mooier dan ik had verwacht. Door de grote ramen komt er veel licht binnen, wat een vrij gevoel geeft. De inrichting is modern en huiselijk, ik voel me er gelijk thuis. Ik weet zeker dat ik me hier prima ga vermaken de komende dagen.

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Lithakia
  • Omgeving: afstand tot strand circa 2 kilometer (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Villa Jardin de Ville
Villa Jardin de Ville

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart