Villa Kambia

Boek nu de Villa Kambia in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Villa Kambia Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Kampia en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Villa Kambia

Wow! Als je vakantie wilt vieren op Kreta, op een plekje ver van de drukte, dan stel ik voor om in Villa Kambia te verblijven. Het adresje van eigenaar Manolis is zo’n bijzondere plek. De lommerrijke tuin, het uitzicht en de gastvrijheid maken me zelfs een klein beetje sprakeloos.

Het charmante en authentieke adresje bevindt zich in de binnenlanden van Kreta en wordt omringd door natuur. Om je heen hoor je vogels zingen en tjirpende krekels. Op de achtergrond zie je robuuste bergen. Toch is het strand hier ook niet ver vandaan; Almirida Beach bevindt zich op zo’n 2,5 kilometer. Als je er niet op uit gaat om de stranden of de rest van de omgeving te verkennen, beleef dan een heerlijke en ontspannen dag in de tuin. Plons in het zwembad, speel een potje volleybal in de namiddag, steek de barbecue aan en braad heerlijke lamskoteletjes. Het leven is hier goed. Nóg beter wordt het met zonsondergang. Schenk dan een lekker drankje in, neem plaats in de jacuzzi en zie hoe de lucht prachtig roze en paars kleurt. Dat is toch genieten?

 • Accommodatie: Villa
 • Aantal sterren: 4 sterren
 • Plaats: Kampia
 • Omgeving: afstand tot strand circa 3 kilometer

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Villa Kambia
Villa Kambia
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart