Villa Panorea

Boek nu de Villa Panorea in de regio Corfu voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Villa Panorea Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Pelekas en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Villa Panorea

Verscholen tussen de bergen van het dorpje Pelekas, ligt de prachtige Villa Panorea. Overal waar ik kijk zie ik olijfbomen en als ik goed luister, hoor ik in de verte de schapenbellen klingelen. Ik was op zoek naar rust en ruimte en dat is precies wat ik hier gevonden heb!

Villa Panorea ligt op een centrale locatie midden op het Griekse eiland Corfu. Het stenen huis is gelijkvloers en met heel veel liefde ingericht; met natuurlijke kleuren en hippe meubels. Eigenaren Panorea en Nikos zijn niet voor niets bijzonder trots op het huis dat al vele jaren in de familie is. Ontspanning staat hier voorop. Dat kan door middel van een massage, yogales, een duik in het zwembad of zelfs door een privékok in te huren. Vanwege de centrale locatie van de villa is dit ook een mooi vertrekpunt voor een eilandtour.

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Pelekas
  • Omgeving: afstand tot strand glyfada beach circa 6

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Villa Panorea
Villa Panorea

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart