Villas Anasa

Boek nu de Villas Anasa in de regio Lesbos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Villas Anasa Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Molivos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Villas Anasa

Via een zandpad rijd ik samen met Nikos naar de plek waar hij zijn twee droomvilla’s in steen verwezenlijkte, in de stijl van de streek. “Wacht!”

Eerst moet ik van Nikos even gaan zitten op het trappetje in de zon om de natuur in te ademen. Ik voel dezelfde rust als vanmorgen in het haventje van Molivos verderop. De bootjes die uitvoeren, de mannen die van huis vertrokken. Haast was nergens te bekennen. “Anasa betekent: de natuur inademen”, weet Nikos mij te vertellen. Nikos staat op en we lopen de trap op naar boven. De omgeving is weids en verderop ligt de zee. Het huis heeft meerdere balkons en een groot privézwembad omringd door ligbedjes en dichte bossen. Alles heeft het signatuur van Nikos: mooie tegeltjes, prachtige gordijnen en een sfeervolle inrichting.

“Kom mee, ik heb iets spectaculairs om je te laten zien. Dit wil je voor geen goud missen”, zegt Nikos na de grand tour. We gaan zitten op het bovenste terras en langzaam zakt de zon in de zee verderop. De lucht kleurt lavendel en rood. “Het wordt een mooie dag morgen.” We proosten.

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Molivos
  • Omgeving: afstand tot strand circa 500 meter

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Villas Anasa
Villas Anasa

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo