Villas Delight

Boek nu de Villas Delight in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Villas Delight Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Sitia en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Villas Delight

Ik was op zoek naar een nieuw plekje waar ik volledige rust kon vinden. Een ontdekking waar ik alle tijd voor mezelf kon hebben, weg van de massa om ongestoord te kunnen genieten. En dat heb ik gevonden op Oost Kreta, tussen de ongerepte bergtoppen en de olijfbomen bij Villas Delight.

Van onder het afdakje op mijn terras kijk ik uit over de oneindige olijfbomen. Als ik me probeer te bedenken hoeveel bomen er staan, glinstert de weerspiegeling van de zon via het zwembad in mijn gezicht. Ik besluit een verfrissende duik te nemen in mijn heerlijke privé zwembad. Als ik in het water dobber kijk ik naar mijn eigen villa. Het contrast van het groene landschap en de stenen huisjes geeft een gezellig gevoel. Ook de binnenkant van de villa is daar goed op afgestemd. Het is authentiek ingericht, de traditionele bruine meubels en de verkoelende stenen vloer passen precies bij mijn idee van een Grieks huisje.

“Ben je al tot rust gekomen?” George komt met een grote glimlach aangelopen. De vriendelijke eigenaar doet zijn uiterste best om alle gasten in de watten te leggen. Toen ik gister aankwam heeft hij me veel goede tips gegeven over wat er voor leuks te doen is in de omgeving. Vanavond ga ik naar Sitia, een klein havenplaatje, om bij het favoriete restaurant van George een hapje te eten. Ik kan niet wachten!

 • Accommodatie: Villa
 • Aantal sterren: 4 sterren
 • Plaats: Sitia
 • Omgeving: afstand tot strand circa 3 kilometer (zandstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Villas Delight
Villas Delight
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart