Villas Limneon

Boek nu de Villas Limneon in de regio Zakynthos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Villas Limneon Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Limni Keri en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Villas Limneon

Tevreden kijk ik naar mijn goed gevulde mand als ik het haventje van Keri uitloop. Bij een visser die net met zijn boot terugkwam van zee heb ik vis gekocht. Verser kan niet! Hier ga ik vanavond een heerlijke maaltijd van bereiden op mijn eigen barbecue. Want die heb ik in de tuin van mijn nieuwe ontdekking Villas Limneon! Het is echt een paradijsje, want in de ruime tuin heb ik ook een priv├ęzwembad. En omdat de villa op een heuvel ligt, is het uitzicht over olijfbomen adembenemend.

Als ’s avonds de vis op de grill ligt, verwelkom ik Maria en haar man. Zij zijn de eigenaren van Villas Limneon en ik heb ze uitgenodigd voor het eten. Ze vertellen honderduit over de droom die ze hier verwezenlijkt hebben. Ik luister aandachtig en schenk ondertussen de wijn bij. De geur van de vis en kruiden vult de tuin. Genieten! Deze avond mag van mij nog heel lang duren!

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 5 sterren
  • Plaats: Limni Keri
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Villas Limneon
Villas Limneon

Tags:

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo