Villas Molivos Castle

Boek nu de Villas Molivos Castle in de regio Lesbos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Villas Molivos Castle Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Eftalou Molivos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Villas Molivos Castle

Altijd als ik in het pittoreske dorpje Molivos kom, zie ik nieuwe gebouwen. Geen flats, maar prachtige traditionele huizen. Het lijkt alsof ze er al jaren staan en ze passen feilloos in het door Unesco beschermde dorpsaanzicht. En nu weet ik hoe dat komt: de vader van mijn goede vriendin Dina! Hij is de vakman die vol passie bouwt in die kenmerkende stijl. En soms heeft hij een speciaal project, zoals nu. Aan een weg vlakbij Molivos bouwde hij acht prachtige geschakelde traditionele huisjes. ‘Het is de perfecte combinatie tussen een centrale locatie en het mooiste uitzicht van het eiland.’ En ik geef Dina gelijk. Het zwembad met infinity pool blaakt in de zon, de poolbar is gevuld met koude drankjes. De appartementen zijn fris, modern en ruim. Schone handdoeken en het bedlinnen liggen klaar. ‘Het zit gewoon in jullie genen!’ roep ik. En stiekem kan ik niet wachten tot ik hier elke ochtend wakker word met deze lach op mijn gezicht.

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Eftalou Molivos
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1 kilometer (kiezelstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Villas Molivos Castle
Villas Molivos Castle

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart