W Villas Halkidiki

Boek nu de W Villas Halkidiki in de regio Chalkidiki voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar W Villas Halkidiki Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Pefkohori en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de W Villas Halkidiki

Ik ben net aangekomen bij W Villas Halkidiki. Dromerig loop ik door de ruime tuin met zwembad en leuke zithoekjes. In de verte zie ik het zandstrand en de glinsterende zee. Het geluid van de rustige golven geeft me een ontspannend gevoel. “Je bent straks verzekerd van een ligbedje Eliza, het strand hier is van ons”, vertelt Elina, terwijl ze me ontvangt. We lopen verder door de tuin en ik bewonder verschillende villa’s. Ik zie het al, hier kan ik ongestoord genieten van het uitzicht of een duik in de zee kan nemen. Naast dat deze bijzondere plek echt een lust voor het oog is, weten ze me hier goed te verzorgen. Ik kom niks tekort! Bij de beachbar haal ik een cocktail met ouzo en neem ik plaats op een van de ligbedden. Wat een oase van rust.

Het complex is weids opgezet en heeft prachtige tuinen met veel gras, dennenbomen en een groot zwembad. W Villas Halkidiki bestaat uit moderne villa’s met veel privacy en fijne overdekte terrassen. Er zijn verschillende type villa’s te boeken. Kies je voor een verblijf in een ruime villa met een eigen zwembad of verblijf je liever in een villa direct aan zee? Hier kun je optimaal genieten van zon, zee & strand. Wil je wat meer zien van Chalkidiki? Dan raad ik je aan om lekker te toeren en de verschillende unieke strandjes te ontdekken. Bezoek zeker ook Possidi Beach: op dit hagelwitte strand waan je je echt even op de Malediven!

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Pefkohori
  • Omgeving: aan het strand (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

W Villas Halkidiki
W Villas Halkidiki

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart