White Donkey Boutique Hotel

Boek nu de White Donkey Boutique Hotel in de regio Peloponnesos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar White Donkey Boutique Hotel Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Chrani en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de White Donkey Boutique Hotel

Bij aankomst bij het hotel is de sereniteit het eerste wat mij opvalt. White Donkey Boutique Hotel ligt op een heuvel en wordt omgeven door meerdere olijfbomen en mediterrane bloemen. Als ik verder het verblijf binnenloop, valt mijn mond gelijk open. Wauw! Een prachtig zwembad waarbij je uitkijkt over de zee. Ik kan niet wachten tot ik lig te dobberen met dit eindeloze uitzicht.

De kamers zijn heerlijk licht en ruim, wat zorgt voor een fijne plek om te verblijven. Om het zwembad heen staan de bedjes al klaar, maar mocht je liever naar het strand gaan, is dat ook zeker mogelijk. De gratis hotelshuttle brengt je graag naar het dichtstbijzijnde strand of verschillende beach bars. Daarnaast sluit je de avond goed af met een diner in het restaurant. Hier proef je traditionele gerechten met verse en veelal lokale ingrediënten, zoals de zelfgemaakte olijfolie uit eigen tuin.

  • Accommodatie: Aparthotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Chrani
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1000 meter (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

White Donkey Boutique Hotel
White Donkey Boutique Hotel

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart