White Suites Resort

Boek nu de White Suites Resort in de regio Chalkidiki voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar White Suites Resort Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Afitos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de White Suites Resort

Wat een plaatje is White Suites Resort. Toen ik de naam hoorde en de foto’s zag begon mijn hart sneller te kloppen, maar nu bij aankomst moet ik mijzelf toch wel even in m’n arm knijpen. Door de perfecte ligging aan zee loop ik zo het parelwitte strand op. Hier kan ik de hele dag lekker zonnen, zwemmen in zee en me tegoed doen aan verse vis en goede cocktails.

In totaal heeft dit fijne adresje 14 luxe suites met een moderne uitstraling. Wit is de basis in het interieur, net als het uitzicht over de turquoise zee. Op een plek als deze, wil je niets liever dan de hele dag met je blote voeten in het zand lopen. Daarom speelt alles zich af op en rondom het strand. Neem een duikcursus of vaar de kustlijn af met een zeilboot of geniet bij de Lime beach bar. Dit is de plek om lekker onderuit te zakken op zachte banken en ligbedden en te genieten van ijskoude drankjes en muziek. Laat je ook culinair verrassen in Moudounou Restaurant. Reserveer een tafeltje, zie de mooiste zonsondergang en proef gegrilde vis en authentieke mezes; het is hier heerlijk!

  • Accommodatie: Aparthotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Afitos
  • Omgeving: aan het strand (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

White Suites Resort
White Suites Resort

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart